Nijkerkse Someravond Competitie
DONDERDAG 13 - 20 - 27 JUNI - SLOTDAG 6 JULI
 20ste Editie Belooft Spektakel

De Copa del Sol, het paradepaardje van de competitie, zal weer teams met getalenteerde en goed getrainde spelers samenbrengen voor een intense strijd om de felbegeerde titel. Aan de andere kant van het spectrum staat de Copa Cerveza, waar teams uit de lagere elftallen samenkomen voor een potje voetbal doorspekt met gezelligheid en een vleugje competitie.
Voor de dames is er ook alle reden tot opwinding, want de Copa Chica Bonita staat weer op het programma. Dit jaar met een bijzondere twist: de dames zullen hun wedstrijden spelen op het veld voor het terras, waardoor toeschouwers vanaf de zijlijn kunnen genieten van het spektakel op het veld terwijl ze genieten van een verfrissend drankje.Copa del Sol

Copa del Sol is dé competitie voor de crème de la crème van de voetbalwereld in de regio Nijkerk. Hier komen de best getrainde spelers van diverse verenigingen samen met hun zorgvuldig samengestelde teams om te strijden voor de meest begeerde trofee van Nederland: de Copa del Sol. Ben jij klaar om deel uit te maken van dit hoogstaande toernooi en jouw naam te laten schitteren op het veld? Meld je vandaag nog aan en maak deel uit van de legende van de Copa del Sol!


Copa del Sol

copa chica bonita

Copa Chica Bonita is hét voetbaltoernooi voor alle dames uit de regio Nijkerk. Ben jij klaar om met jouw team deel te nemen aan drie gezellige donderdagavonden en een spannende zaterdagmiddag vol voetbalplezier? Schrijf je in en strijd mee voor de beker! Laat zien wat je in huis hebt en beleef samen met andere enthousiaste voetballiefhebbers een onvergetelijk evenement. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op het veld!

Copa Chica Bonita
 

copa cerveza

Copa Cerveza is dé plek voor vriendenteams die graag meedoen voor de gezelligheid. Op drie donderdagavonden en een zaterdagmiddag komen teams samen om te strijden op de velden van "de Burcht". Geniet van de sfeer, een koud biertje op het terras en een vleugje competitie. Bij Copa Cerveza staat gezelligheid voorop, maar een klein tackeltje op het veld moet zeker kunnen. Schrijf je in en beleef samen met je vrienden een sportief en onvergetelijk toernooi! *Let op deze competitie is uitslutend voor recreatie teams (zonder selectie spelers van eerste en tweede teams elftallen).


Copa Cerveza